Hoppa till innehållet

Grado

Grado Labs anses vara ett av de äldsta familjeägda företagen inom Audio/Hi Fi-industrin och har i mer än 60-år varit kända för sin ledande design och tillverkning av produkter för både konsument-och inspelningsindustrin.

Grado Labs grundades 1953 av Joseph Grado och har sedan dess behållit sin fabrik och tillverkning i Brooklyn, NY.

Idag är Grado omtalande för deras högkvalitativa pickuper samt retroinspirerade öppna hörlurar.

 

 

Prestige E-serien är den tredje generationen av Grado’s av hörlurar. Få hörlurar på marknaden erbjuder en så lyckad kombination av ljudkvalitet och lyssningskomfort. Prestige E-serien har fått ta emot fina utmärkelser i tester där den jämförts med mer än dubbelt så dyra utmanare! Den låga vikten gör att luren kan bäras under långa perioder.

Reference-serien innehåller produkter för dig som notoriskt avsagt dig hörlurslyssning på grund av dess generella brister - här kommer dina argument att framstå som mindre trovärdiga. Reference-serien erbjuder en klarhet och öppenhet som gör den till en av Grado's favoriter. Trots att det är ljudet som är modellernas främsta egenskap, så är det nog desigen som är mest iögonfallande. Kåpor av solid mahogny ger bästa möjliga förutsättningar. Att man använder trä beror på att detta material erbjuder bästa akustiska egenskaper.
De användare som har lärt sig att uppskatta Grados klassiskt varma mellanregisteråtergivning kommer att älska Statement-serien. Den utsökta återgivningen av röster och akustiska instrument tillsammans med förmågan att presentera både svaga och starka dynamiska musikförlopp gör att lyssnaren lätt känner sig förflyttad till inspelningsplatsen.
Grados flaggskepp. Handgjorda hörlurar av hybrid-design i en kombination av trä och metall som försäkrar att hörlurarnas kammare inte har någon egenresonans som kan färga ljudet. Detaljer, nyanser, luft och realism till max utlovas.
Grado´s in-ear hörlurar erbjuder snygg design och underbar ljudkvalitet i ett mycket kompakt format. In-ear hörlurarna från Grado är den idealiska partnern för telefoner, iPod och andra portabla enheter.
Högkvalitativa tillbehör för hörlurar.
 

 

Produkten har lagts i kundvagnen