Hoppa till innehållet

SM Pro Audio

SM PRO AUDIO är ett Australiskt företag som tillverkar ett komplett sortiment av hög-kvalitativa och innovativa lösningar för både studio och livebruk.

Redan 2001 började SM Pro tillverka mikrofonförstärkare, DI-boxar och hörslursförstäkare i en liten skala via två musikintresserade ingenjörer och har sedan dess utökat sitt sortiment med smarta problemlösare, signalprocessorer och digitala mixers.

Idag är SM PRO AUDIO ett välrenommerat globalt företag med anställda i Europa, USA och Asien.

SM Pro Audios hörlursförstärkare innebär verklig flexibilitet! En flexibel hörlursförstärkare är en direkt nödvändighet i en studio. Den ska kunna täcka många olika typer av behov. Ibland måste du dela ut en stereosignal jämnt till 6 par hörlurar. Vid andra tillfällen är det helt olika mixar som krävs på varje hörlur. Hur kan detta göras? SM Pro Audios hörlursförstärkare tillgodoser dessa behov med flaggan i topp.

SM Pro Audios DI-boxar har många extrafunktioner och är riktiga konverteringsgenier! Oavsett om du är keyboardist, elektronisk trummis, PA-/studioägare, professionell musiker eller en hobbyist, kommer SM Pro Audios DI-boxar hitta en plats i ditt rack.

Att få till den perfekta tagningen är inte alltid det lättaste och kan vara speciellt svårt om man har problem med besvärlig akustik i rummet. Behandling av akustikproblem är ofta svårt, tidskrävande och framförallt mycket kostsamt. MIC THING är en enkel lösning på detta – mobila, effektiva, enkla och prisvärda absorbenter.

Med en isolator av denna typ skapas ett akustiskt behandlat utrymme runt mikrofonen som minimerar rummets akustiska brister vilket annars kan vara en både omständig och dyr historia att åtgärda.

uMix från Sm Pro Audio är en serie fullutrustade kompakta digitalmixers med fjärrstyrning som kan monteras i rack eller som stagebox på scenen. Serien omfattar fyra modeller: uMix mini(8ch), uMix12(12ch), uMix16(16ch) och uMix24(24ch) och är fullmatade med funktioner och prestanda som oftast bara återfinns på betydligt större och mer kostsamma digital-mixers.

uMix är inte låst till ett specifikt system eller programvara, som många andra lösningar på marknaden utan skickar istället det inbyggda gränssnittet trådlöst via en inbyggd Wi-Fi-router till valfri webbläsare som du sedan styr ditt arbete med. Allt du behöver för att komma i gång är en laptop, surfplatta, stationär dator eller smartphone med en inbyggd webbläsare.

En stor fördel med uMix är att flera användare kan koppla upp sig till samma mix för att t.ex. själva styra sin egen medhörning på scen.

Bland uMix många inbyggda funktioner kan nämnas 1-8st aux/monitor sends, parametrisk EQ, kompressor, effekter, USB in/uppspelning. På de två största modellerna finns även flerkanalsinspelning via USB. Gränsnittet i uMix är snyggt, väldigt lättarbetat och har alla funktioner som behövs för ett lyckat resultat.

SM Pro Audios monitorkontroller är skygga. De vill inte märkas. Deras främsta mål är att vara fullständigt transparenta när de hanterar ditt ljud. Äkta fördelar för din ljudproduktion! Dessa monitorkontrollers har utvecklats speciellt för musiker och ljudentusiaster som vill såväl producera, mixa som mastra sina ljudproduktioner.

De flesta ljudenheter, som exempelvis mixrar och ljudkort, har inbyggd aktiv elektronik som kan utföra enklare uppgifter som t.ex. volymdämpning. Det kanske inte är något du tänker på men all aktiv elektronik färgar ljudet på ett eller annat sätt! SM Pro Audios controllers arbetar helt utan aktiva komponenter vilket gör det möjligt att justera ljudnivåer transparent och helt utan färgning.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen