IK Multimedia

56 produkter

Alla varumärken

IK Multimedia - Musician's First.

Långt tillbaka år 1996 - ungefär när elektricitet upptäcktes och mobiltelefoner var lika stora som en genomsnittlig brödrost för fyra skivor - gick två italienska ingenjörer samman för att lösa ett problem i en inspelningsstudio. Kan du få ljudet av klassisk analog utrustning från en dator? En av dem sa (på italienska förstås) "Kan vi emulera elektroniska kretsar med DSP-algoritmer, och mata en ljudsignal genom datorn för att få samma ljud?" Svaret var ja, utrustningen de emulerade var en vintage Abbey Road-konsol, och företaget föddes.

Även om det är en ganska förenklad version av hur IK Multimedia kom till, återspeglar det den drivande filosofin bakom deras samtliga produkter: ge musiker de verktyg de vill ha/behöver för att vara kreativa och produktiva. Återskapa klassiska legendariska produkter i den digitala världen och gör dem tillgängliga för alla musiker. Men gör dem enkla. Gör dem både inspirerande och prisvärda - och gör dem för musiker först och främst.

Idag erbjuder IK Multimedia allt ifrån ljudkort och mikrofoner för bärbara enheter till studiomonitorer i absolut högsta klass.

 

sb2_0U6A6368_r3_crop@2x.jpg

 

Varumärkesfamiljer från IK Multimedia

Alla produkter från IK Multimedia